• icona cistella
    • icona llengua
robuste optics

ROBUSTÉ ÒPTICS

Robusté Òptics, la teva òptica amiga

A Robusté Òptics i Audiometristes cuidem de la teva salut visual i auditiva. Som especialistes de tracte molt humà, contínuament en formació i als nostres gabinets treballem amb equips d'última generació incloent el control de la pressió intraocular i el fons de l'ull per prevenir futures malalties, més val prevenir que curar.
Ens caracteritza una amplia formació en adaptacions de lents de contacte en corneas irregulars i ulls secs; busquem la millor solució per a cada persona.

Tenim una acurada selecció d'ulleres de disseny i moda independent, de les quals es respecta la comoditat, lleugeresa, colors i formes.

Ens involucrem en escollir la solució òptica o auditiva que més s'adapta a les teves necessitats segons els teus hàbits i entorn quotidians, ja sigui practicant esport, al lloc de treball o a l'aire lliure.

Troba'ns al mapa

Historial Blog-Web-XXSS

Ulleres al 40%

Campanya Bons Reus

Obrim el dilluns 11

No passis per alt el Black Week

Han arribat les REBAIXES a Robusté Òptics!!

Comença el curs amb bon ull!

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.
× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte