• icona cistella
    • icona llengua
relaxa't reus

Relaxa't neix de la il·lusió i la passió de l'Elena i el David, per millorar la vida de les persones a través de la medicina natual, complementària i les teràpies alternatives, i per fer-ho han fet un gran equip amb una gran professional com la Mari Carmen Cucala.
A través de tractaments especialitzats aconseguim que hi hagi un canvi en el teu estat físic o emocional, i t'acompanyem perquè et trobis millor i gaudiexis de la vida.
Pots gaudir de terapies com la Naturopatia, flors de Bach, acupuntura, hinaishin, Quiromassatge, Tapping, Reflexoteràpia i els Drenatges, però també oferim tractaments d'ayurveda (Vata, Pitta, Kapha, Equilibir de Chakres, Shirodara i Sneana, Abhyanga, Swedana, Marma Abhyanga o Pindas Sweda, entre altres. Tractaments de benestar com la Crisalida "Cromoterapia" i la Pressoteràpia i d'altres tractaments facials i corporals com exfloiants, embolcalls, cacau, neteja, kobido, Roses i quarts, perles, etc...i també disposem de packs especials per regalar o regalar-te.
Vine a coneixe'ns i relaxa't!

Troba'ns al mapa

Historial Blog-Web-XXSS

Campanya Bons Reus

Obrim el dilluns 11!

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.
× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte