• icona cistella
    • icona llengua
relaxa't reus

Relaxa't neix de la il·lusió i la passió de l'Elena i el David, per millorar la vida de les persones a través de la medicina natual, complementària i les teràpies alternatives, i per fer-ho han fet un gran equip amb una gran professional com la Mari Carmen Cucala.
A través de tractaments especialitzats aconseguim que hi hagi un canvi en el teu estat físic o emocional, i t'acompanyem perquè et trobis millor i gaudiexis de la vida.
Pots gaudir de terapies com la Naturopatia, flors de Bach, acupuntura, hinaishin, Quiromassatge, Tapping, Reflexoteràpia i els Drenatges, però també oferim tractaments d'ayurveda (Vata, Pitta, Kapha, Equilibir de Chakres, Shirodara i Sneana, Abhyanga, Swedana, Marma Abhyanga o Pindas Sweda, entre altres. Tractaments de benestar com la Crisalida "Cromoterapia" i la Pressoteràpia i d'altres tractaments facials i corporals com exfloiants, embolcalls, cacau, neteja, kobido, Roses i quarts, perles, etc...i també disposem de packs especials per regalar o regalar-te.
Vine a coneixe'ns i relaxa't!

Troba'ns al mapa

Historial Blog-Web-XXSS

Les Botigues al carrer hivern 2021

Campanya Bons Reus

Obrim el dilluns 11!

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.
× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte