• icona cistella
    • icona llengua

Qui som

El Tomb de Reus, és el centre d'una ciutat mediterrania.

El Tomb de Reus, és el centre de la ciutat de Reus. És un espai urbà de mig quilòmetre quadrat, on hi trobaràs petits comerços especialitzats, gran firmes, cadenes i franquícies, barrejades amb terrasses, bars, cafeteries i restaurants i una gran oferta de perruqueria, estètica i altres serveis.

Els establiments estan en un entorn cohesionat, on el vuitanta per cent dels carrers son de vianants, i hi ha una important oferta cultural: els teatres Fortuny, Bartrina i Bravium, el museu municipal, el centre d'interpretació dedicat a Gaudí i la ruta del Modernisme.

Té un clima mediterrani temperat, que permet una gran activitat lúdica i comercial durant tot l'any, i és el centre comercial a cel obert més important del sud de Catalunya. El centre comercial de la Costa Daurada.

L'art de comprar passejant a El Tomb el centre comercial de Reus

El Tomb de Reus ets tu

El Tomb ets tu, siguis ciutadà, veí, visitant o turista.

El Tomb és un regal de l'història, l'hereu de la tradició comercial de la Ciutat, una cruïlla de camins on es pot trobar de tot. I si existeix, és gràcies a tu, als que t'han precedit i als que vindran al teu darrera.

El Tomb de Reus és l'art de comprar passejant, i d'anar a la perruqueria passejant,
i de menjar i de fer una copa passejant... I no ho oblidem, qui passeja per El Tomb, ets tu.

Els millors professionals a El Tomb el centre comercial de Reus

i els millors professionals

I a més a més, El Tomb de Reus es una associació empresarial oberta a totes les activitats econòmiques de la zona, amb un gran equip de professionals que es guanyen la vida mimant al client de Reus, al del territori i al visitant.

Comprova-ho!!!

Fes-te soci!

Vols formar part de El Tomb de Reus?

Tens un establiment a la zona? Vols pertànyer a un grup dinàmic amb ganes i eines per promoure el comerç i la satisfacció dels teus clients? Associa’t a una organització que vetlla pels teus interessos.

Deixa’ns les teves dades o envia’ns un email a info@eltombdereus.com i t’informarem de tots els avantatges de ser de El Tomb de Reus:

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte