• icona cistella
    • icona llengua
logo caseta dolça

La Caseta Dolça neix de el desig del seu fundador, Manel, de portar la felicitat a la seva ciutat. Manel volia deixar empremta en la seva ciutat, fer alguna cosa que fos simbòlic en ella. Havia de ser dolç, bonic i que il·lusionarà grans i petits: un món on les protagonistes fossin les llaminadures.

Juntament amb Montse formen un equip imparable. Junts van donar forma a la idea i van fer possible la primera Caseta Dolça de Tarragona. Un espai que no entén d'edat i plena de felicitat qui el visita.

10 anys després La Caseta Dolça s'ha convertit en un referent a Tarragona i Reus en regals i llaminadures. ¿El secret? Molt senzill, totes les creacions i pastissos que trobem a les botigues estan fetes amb l'ànima. El nostre desig és repartir il·lusió, i per fer-ho fem cada encàrrec amb molt d'amor pensant en la persona que el rebrà, no en tenim prou amb la satisfacció dels nostres clients, volem que us emocionéis.

Troba'ns al mapa

Historial Blog-Web-XXSS

Campanya Bons Reus

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.

Altres xarxes socials

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte