• icona cistella
  • icona llengua

Visites Turístiques pel comerç de Reus

Fam Trip Comerç de Reus

23 de Maig del 2019

Aquest dimarts 21 i dimecres 22 de maig el comerç de Reus ha pogut fer turisme per la seva pròpia ciutat amb l'objectiu de conèixer més detalladament i en primera persona els actius turístics de la ciutat

L'Oficina de Reus Promoció, de l'Ajuntament de Reus, durant aquests dos dies i dins de la franja horària de migdia, ha organitzat Fam Trips per als comerciants de la ciutat. Aquest tipus de format és una experiències de familiarització (en anglès fam trips o fam tours): visites de cortesia que s'ofereixen generalment a operadors turístics o agencies de viatges perquè puguin viure l'experiència d'un destí turístic, o un determinat actiu en primera persona. L'objectiu d'aquest "Fam Trip" i concretament el que van poder viure els comerciants de Reus ha sigut la d'aconseguir un major coneixement del producte turístic que ofereix Reus per tal de que es familiaritzin més amb la ciutat, pugui compartir les seves experiències i les seves vivències amb aquell que visitin la ciutat en un futur perquè la puguin gaudir millor. 

Els comerciants han pogut gaudir de la presentació de tots els actius turístics de la ciutat, i les seves principals característiques,  les activitats que s'ofereixen i els serveis d'informació turística de la ciutat. També se'ls ha posat en coneixement de les 3 rutes que actualment es proposen als visitants des de l'Oficina de Turisme: la Ruta del Modernista, la Ruta de Gaudí i la Ruta del Vermut i, del Visit Reus, el que seria l’eina turística més destacada de la que Reus gaudeix avui en dia: la polsera turística amb la qual el turista pot gaudir de les visites a 5 indrets emblemàtics de Reus (L’Institut Pere Mata, el Gaudí Centre, el Campanar, el Museu d'Arqueologia i el Museu d'Art) que va vinculada a una aplicació mòbil (app) amb tota la informació i amb la qual tot aquell qui adquireixi la polsera també podrà gaudir de promocions en botigues, serveis i restauració de tots aquells establiments de Reus que hi vulguin participar: regal d'obsequis, degustacions, promocions, descomptes, etc. 

Durant les "Fam Trip" els comerços han pogut gaudir d'una visita guiada al Gaudí Centre, l'equipament més visitat de la nostra ciutat i, la Casa Navas, l'edifici del modernisme més ben conservat i més emblemàtic de la nostra ciutat. Han pogut gaudir, tocar, experimentar, descobrir secrets, anècdotes, detalls de vides passades i conèixer espais excepcionals com si de turismes es tractessin. 

Aquesta iniciativa va sorgir a petició dels membres del teixit associatiu de Reus precisament per que des del sector comercial es pugues posar més en valor el nostre patrimoni i contribuir d'aquesta manera a potenciar i millorar el turisme a la ciutat. 

Altres entrades

 • riot

  Aquests dies, més que mai, compra a prop de casa

  17 de Març del 2020

  Els establiments de El Tomb de Reus estem totalment compromesos amb les mesures establertes per l...

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  Rècord a la Gala Cap Nen Sense Joguina

  8 de Gener del 2020

  La campanya Cap Nen Sense Joguina té com a objectiu la recollida i distribució de joguines&nbsp...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte