• icona cistella
    • icona llengua

El Tomb de Reus presenta la seva oferta formativa i un nou equip tècnic per encarar el futur post-Covid

nou equip tomb reus

26 de Febrer del 2021

Aquest dijous 25 de febrer ha tingut lloc al restaurant Cal Gallissà la roda de premsa d'El Tomb de Reus anunciant els nous canvis i millores de l’entitat per ajudar als comerços de la ciutat a afrontar l’època post-COVID.

És ben conegut que El Tomb de Reus aposta pel futur i per fer una APEU al centre de Reus, però també ha d’avançar en el seu dia a dia treballant per a que la situació actual es transformi en oportunitats. El Tomb de Reus ha de ser un lloc al mapa, i aquest és el nostre principal objectiu.

Ens adentrem en una nova etapa, doncs, on la digitalització es reflexa com una eina de suport cap al comerç físic per a que els comerços generin més oportunitats de negoci. Una de les accions que hem pres és la de fer cursos formatius per ajudar a empresaris i col·laboradors a aprofitar el món digital com a tal. Aquests cursos es faran telemàticament, en grups de màxim 30 persones, i en un total de 8 sessions per grup. El temari  és molt pràctic i està lligat al projecte de digitalització.

L’equip tècnic, integrat fins ara per l’Ana López i una empresa subcontractada es redissenya, i s'estructura de la següent manera:

- Manté l’Ana Lopez com a responsable de la gestió administrativa i de les operacions.

- Recupera a la Laura Collado, aquest cop en plantilla, que es farà càrrec de les tasques de comunicació, fins ara subcontractades, i tindrà entre altres la responsabilitat de donar suport a la digitalització dels establiments.

- Encarrega un Pla Estratègic d'El Tomb de Reus a Olga Solans de l'empresa Icònic, que, a més a més, ens assessorarà com a col·laboradora externa per tal de planificar correctament totes les nostres activitats.

Altres entrades

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte