On som

Com arribar i com moure's...

Una de les raons que expliquen la força comercial de Reus és que la ciutat està ben comunicada amb la costa i l'interior i és i ha estat un nus de comunicacions.

Podeu arribar a Reus, sigui en vehicle públic o privat, per diferents carreteres i autovies, accedir-hi mitjançant ferrocarril i aterrar al seu aeroport. Un cop a Reus, l'estructura de carrers barreja de circumval·lacions i accessos radials, us durà fàcilment al centre de la ciutat. I quan el centre de la ciutat us doni la benvinguda esteu a El Tomb de Reus.

Al mapa podeu veure ressaltada la zona geogràfica de El Tomb de Reus, marcats els principals accessos viaris i aparcaments, i situats l'aeroport, les estacions d'autobusos i del ferrocarril i les principals parades de taxi i dels busos urbans. A més a més, aquesta web al directori, a la cerca avançada i a les fitxes de cadascú us permetrà localitzar tots els establiments; i com que està optimitzada per navegadors mòbils, fins i tot ho podreu fer des del vostre telèfon al mig del carrer. Passegeu tranquil·lament us desitgem una feliç estada entre nosaltres.


Mostra El Tomb de Reus en un mapa més gran