Foment i difusió de la cultura

Aquesta institució imprescindible de Reus, segell de la ciutat, és de tots i per a tots. Amb més de 150 anys d’història, hem acollit diverses conferencies i exposicions úniques al territorio.

Disposem d’una biblioteca amb més de 250.000 volum i espais de lliure accés, un servei d’hemeroteca, una videoteca amb més de 5.000 dvd i 3.500 cd musicals, accés gratuït a internet tant amb els nostres 8 punts de connexió com amb el Wi-Fi disponible a tota l’entitat. I si parles de serveis docents, el Centre de Lectura impartim clases de les escoles de Dansa, Teatre, Música, Art i Idiomes, les quals anem actualitzant any rere any.

I no podem oblidar l’ampli calendari d’activitat que oferim durant l’any de les seccions excursionista, geografia i història, llengua i literatura, ciències polítiques i socials, art, fotografia, comunicació i tecnología… Una infinitat de jornades, seminaris, monogràfics, tallers didàctics, xerrades de l’Antena del Coneixement de la URV, cineclub, lectures dramatitzades, presentacions de llibres, rutes literàries, exposicions... i n’hi ha per a totes les edats!

  • Twitter

  • Facebook