Papereria, joguines i regal

TOMÀS BARBERÀ, MÈS DE 100 ANYS D’EXPERIÈNCIA

 

Tomàs Barberà és l’empresa pionera del sector de la papereria, l’escriptura i les joguines a Reus l’any 2001 va rebre el premi a la continuitat empresarial dela Cambrade Comerç de Reus pels més de 100 anys d’activitat.

El seu establiment actual, al cor de la ciutat - a la plaça del Mercadal - s’ha caracteritzat sempre per oferir les últimes novetats del mercat i disposar d’un assortiment  inusual en els seus sectors. Més de 6000 articles de papereria, de material d’oficina i d’escriptura i més de 2000 joguines procedents de tot el món.

En una època en qué les estructures comercials canvien tant rapidament, hi ha algún secret que permeti que una botiga arribi a ser centenària?. Tomàs Barberà creu que hi ha dues raons fonamentals. Primer: l’especialització, es a dir, que sigui difícil que d’altres botigues puguin oferir tanta varietat de producte i a un preu just. Segon:  el treball en equip. Tomàs Barberà forma part des de fa més de trenta anys dels millors grups de compra de les seves especialitats.

I un tercer motiu: tenir la estructura més moderna al darrera de l’aparença més tradicional. Un espai acollidor, amb atenció pesonal, on es pugui triar lliurament entre el tracte personalitzat o  l’autoservei. 

Tomàs Barberà és la suma d’una llarga experiència i d’una renovació constant.

Les nostres marques

dis-2, piquadro, montblanc, cross, waterman, parker, inoxcrom, faber castell, staedtler, stabilo, milan, apli, lego, playmobil, corolle, educa, hasbro, mattel, disney, gorjuss, busquets, disfresses magda, imedio, guarro, canson, doraemon, abeja maya, timmy time, barbie, nancy, famosa, nenuco, monster high, fcb, f.c.barcelona, finocam, multifin, manley, pardo, pelikan, hp, epson, quo vadis, exaclair, pentel, petrus, pritt, super glue, rapid, rotring, dymo, sadipal, loctite, tipp-ex, bic, unipapel, verbatim, 3m, aironfix, faibo, bandai, blu-tack, djeco, hello kitty, monsters university, planes, charm-it, comansi, post-it, mi-tentes, guarro canson, plastidecor, posca, elba, gio, imation, dohe, miquelrius, jordi labanda, kukuxumusu, reus, angry birds, rotring, sheaffer, peppa pig

  • Facebook