55 ANYS DE TRAJECTÒRIA COMERCIAL

ESTANC REUS 1, conegut popularment com l’estanc de la Riera portem ja una llarga trajectòria comercial a la ciutat del Baix Camp. Concretament 55 anys. Fet, que va ser reconegut aquest mèrit en la passada edició de La Nit del Comerç i el Turisme de Reus el 28 de novembre de 2015.

L’any 2000 vam fer un gran canvi en dimensions de local que va anar acompanyat per un gran i variat assortiment de tabac ros i negre, també tabac de embolicar en varios formats i gramatges, accessoris de fumador, tabac de pipa i complements. Vam crear una gran cava de cigars prèmium on oferim cigars havans de gran qualitat.

Aquest canvi es va produir, per les noves necessitats dels nostres clients i de les demandes del mercat en general, vam ampliar serveis amb la venda de revistes, premsa, articles de regal i fumador, així com recàrregues de mòbil, targetes de transport de Reus i del Camp de Tarragona. El nostre establiment va realitzar durant cinc anys actes promocionals fora del punt de venta, com la Fira Tot Nuvis amb la presencia d’un “torcedor cubà” que el·laborava cigars havans de forma artesanal fins que la llei que rigeix la normativa del tabac ho va permetre.

Un altre tret característic del nostre emblemàtic estanc són els diversos premis de Loteria de l’estat en les seves modalitats de joc al llarg de la nostra història. Destacant entre ells 1.000.000 euros a la primitiva (26-gener 2008), 5è premi de la Loteria de Nadal (22 desembre 2014 ) i 68.000.000 de les antigues pessetes en la Bonoloto (28 juny 1988 )

Sòm un comerç molt actiu i dinàmic a la nostra ciutat, durant tot l’any col·laborem amb la Unió de Botiguers de Reus i el Gremi d’Estanquers de Tarragona. També col·laborem en diversos actes de la Festa Major de Reus, apadrinant nous elements festius del seguici, fem patrocini amb alguns dels clubs esportius de la ciutat com són el Club Futbol Reus Deportiu i el Club Reus Deportiu d’hoquei patins, o com poden ser actes solidaris amb Creus Roja, Banc d’Aliments, Marató de TV3, campanya de Possat l Gorra de Port Aventura (lluita contra el càncer infantil)

Durant tots aquest any, el nostre establiment ha rebut diversos premis pel treball creatiu, original i temàtic dels nostres aparadors.