Escola perruqeria i estètica

LÍDERS EN FORMACIÓ
Vols convertir-te en un professional de qualitat al mon de la perruqueria i l’estètica ?
Els programes de formació Sekret’s son els més prestigiosos i valorats d’aquest sector, amb una gran trajectòria, avalada per més de 20 anys de creació i desenvolupament de la morfologia i ensenyança més innovadora.
A Sekret’s pots dissenyar la teva carrera professional a mida i especialitzar-te en l’àrea que més t’interessi, potenciant la teva creativitat i descobrint noves tècniques internacionals de la perruqueria i bellesa més avantguardista.
Apren de la mà dels millors i més reconeguts professionals del sector. Descobreix les seves tècniques, els seus trucs i el que els fa esser únics.
Projectaràs el teu futur cap a una gran marca, Sekret’s, on la perruqería i l’estètica és una forma de viure.

 

SEKRET’S ESTILISTES
Sekret’s és en l’actualitat una de les perruqueries més reconegudes al mon de la moda. Les seves creacions sempre han marcat tendència i el seu estil únic i propi s’ha convertit en part de la història de la moda del nostre país.
L’avantguarda i la recerca de la bellesa funcional han estat els grans pilars de la missió creativa de la nostra marca.
El nostre objectiu és anar per davant de la moda i dotar a la dona actual de caràcter, identitat i elegància.
Abans de tot Sekret’s crea tendències constantment.
La qualitat, atenció i serveis personalitzats als nostres clients, així com la nostra gran capacitat d’assessorament és el que ens fa ser diferents. Sekret’s és una forma d’entendre la perruqueria i la bellesa.
  • Facebook