Montse Interiors és una empresa que està al servei de la decoració i del vestiment de casa seva des de l'any 1972. Va nèixer com un petit negoci familiar a Sant Vicenç de Castellet (província de Barcelona) dedicada a la roba per la llar. Amb el temps es va especialitzar al segment mig-alt de la decoració i complements per la llar, però sempre amb una política de preus molt competitiva i interessant pels nostre clients.

Oferim una gran gamma i varietat de productes de fabriació pròpia i amb les millors marques i llicències originals més actuals, donant un servei personalitzat de confecció a mida i, amb molta probabilitat, els millors preus que es poden trobar, però sempre encaminats a oferir una relació de qualitat, preu i servei de mercat. A més, tenim els nostres productes exclusius de fabriació pròpia, amb tota la qualitat i preus sense competència.

La nostra vocació de servei fa que poguem fer TOTES LES MIDES ESPECIALS i la confecció a mida per donar tot el servei que vostè està buscant.    

El caire familiar i pròxim amb els  nostres clients que va nèixer al 1972 no s'ha perdut amb el pas dels anys, i actualment conservem la proximitat i el servei a tots els clients que entren als nostres establiments.


  • Twitter

  • Instagram

  • Facebook