Tractaments estètics avançats

Wellness Lounge Spa: El Nou Concepte.

Submergeix-te a Las Termas de Ruham Reus, un espai únic dedicat a la bellesa, benestar i l’oci. Et convidem a un ambient futurista que et teleportarà sensorialment allà on et porti la teva ment, en una espiritual atmosfera de tènue llum blava que contrasta amb la puresa de línies minimalistes y blanc del indret.

Creem per a tu una atmosfera elegant i avantguardista, amb tocs de calidesa que et faran sentir còmod@ i especial, i tot al so del water-lounge: el fluir és la nostra música.  

Des del primer instant que entris al centre de LTDR REUS no te’n recordaràs més d’altres centres que hagis utilitzat anteriorment per la teva cura personal.

Diferents fotos de l'interior del centre

El secret és que a LTDR podràs accedir a tots els tractaments més nous, efectius i més demandats pel mercat actual, així com a una combinació de bellesa i oci única al sector:

  • Cuidaràs les teves mans i peus amb el nostre tractament d’Ictoràpia (Fish Spa) i els serveis més exclusius en la cura de les teves ungles.

Embelliràs la teva cara mitjançant el nostre equip de Massoteràpia Virtual i els nostres exclusius Rituals de Ruham.

Fotos del diferents rituals que es fan a LTDR

  • Perfeccionaràs el teu cos amb la millor tecnologia de lipoescultura corporal, gràcies als equips de Lipolàser i Pressoteràpia. Els resultats d’aquests tractaments estan avalats per les millors i amb més garanties marques d’aparatologia estètica del mercat.

Lipolàser

  • Eliminaràs el teu pèl corporal amb la Fotodepilació més avançada del moment, gràcies a l’equip de fotodepilació personalitzada, de possiblement la millor marca d’equips de fotodepilació del mercat nacional.

  • Gràcies a les nostres Beauty Party / Festes de Bellesa podreu fer cel·lebracions especials amb la vostr@ parella, familiars o amics/gues, essent això un tret únic i original de LTDR.

Tot això ho acompanyarem amb el servei més exclusiu, en l’atmosfera més sofisticada, relaxant i cuidada al detall... amb el nostre servei “Lounge”, on al mateix temps que et sotmets a qualsevol del tractaments de la carta gaudiràs d’una exclusiva beguda mentre t’entretens veient la TV, navegant per internet amb les nostres tablets, llegint poesia o simplement escoltant la música lounge.

Entra i submergeix-te al nostre Lounge Spa...

Diferents regals i experiencies

Els nostres tractaments:

Ictioteràpia "Fish Spa", Fotodepilació i Fotorejuveniment, Radiofreqüència Mesobiolift RF, Làser Lipolític "Lipobelt", Pressoteràpia, Manicura, Pedicura, Spa de peus i mans, Tractaments corporales i facials "RITUALS DE RUHAM", Depilació tradicional, Ruham Experiences, "Lounge" servei de begudes de luxe, BEAUTY PARTY / FESTES DE BELLESA.

Les nostres marques:

MONTIBELLO, CND, IROHA NATURERÖS'S, productes infantils de maquillatge PIGGY PAINT sense substàncies toxiques ni aditius químics.

Marques utilitzades a LTDRR

Les nostres marques

CND, MONTIBELLO, CATÀNIES, MOET CHANDON, IROHA NATURE, MYTHIC COFFEE, QUANTUM AESTHETICS, JORGE DE LA GARZA, PEVONIA BOTANICA, MARC INBANE

  • Twitter

  • Facebook