Especialistes en salut visual

La Creu Blanca

A La Creu Blanca sabem que cada dia és diferent, que cada persona se sent diferent, per això hem de tenir en compte que no sempre ens volem veure de la mateixa manera. Volem que la gent se senti bé, i que es vegi bé, i que això sigui cada dia i per cada tipus de persona.

Som experts a nivell professional, tecnològic i en tendències. T’escoltem i entenem el que necessites, responent a les teves necessitats personals. Disposem del que t’agrada. Et donem tota la confiança amb les millors solucions. Sentiments i estètica.

Escoltar-te, conèixer-te i entendre el que vols

Aquestes són les 3 peces fonamentals per encertar amb tu, perquè cada persona és diferent i tu tens les teves pròpies necessitats visuals, estètiques i personals.

Perquè el més important és entendre't per oferir-te la confiança i la seguretat que et mereixes, l'excel·lència en visió i en imatge personal, mantenint la qualitat dels nostres productes i serveis.

Ara, gràcies a la nostra experiència, ens situem a l'avantguarda, creant un nou model d'òptica, que converteix la compra d'ulleres en una nova experiència vivencial, on aquestes s'exposen responent a la imatge que vols projectar.

Innovem perquè sabem que et vols sentir a gust amb el que portes, triant amb tota llibertat la millor opció.

Les nostres marques

AnaHickman, Lunor, Masunaga, Hickman, T-charge, Adidas, RudyProject, Bolon, Cebe, Bolle, silhouette, optica esportiva, optica, Barberini, Zeiss, Essilor, Visport, Rayban, La Creu Blanca, optica reus

  • Twitter

  • Instagram

  • Facebook