Qui som

El Tomb de Reus, és el centre comercial del sud de Catalunya.

El Tomb de Reus, és el centre neuràlgic de la ciutat de Reus. Situat a la mediterrània i amb un clima temperat, que permet una gran activitat lúdica i comercial durant tot l'any, es caracteritza per ser el centre comercial a cel obert més important del sud de Catalunya. El centre comercial de la Costa Daurada.

És un espai urbà de mig quilòmetre quadrat, que pots recórrer passejant, i on hi trobaràs una oferta de comerços, de restauració i de serveis que mai més oblidaràs.

Més de set-centes botigues, des de petits comerços especialitzats a gran firmes, cadenes, marques i franquícies, barrejades amb més d'un centenar de terrasses, bars, cafeteries i restaurants i una amplíssima oferta de perruqueria, estètica i altres serveis, us ofereixen una doble alternativa: El Tomb de dia i El Tomb de nit.

Els establiments estan perfectament cohesionats, estan en un entorn on el vuitanta per cent dels carrers son de vianants, i on tot això es completa amb una important oferta cultural: els teatres Fortuny, Bartrina i Bravium, el museu municipal, el centre d'interpretació dedicat a Gaudí i la ruta del Modernisme.

L'art de comprar passejant

A El Tomb de Reus, les millors compres, una gran aposta gastronòmica, l'oci nocturn, les activitats lúdiques i les festes tradicionals us permetran gaudir d'una estada excepcional, en un entorn amigable.

El Tomb de Reus és un regal de l'historia, l'hereu de la tradició comercial de la Ciutat. És el centre d'una ciutat mediterrània, amb veïns a les cases i vida als carrers, on el ciutadà o el visitant, passejant, pot trobar tot el que vulgui.

Durant anys es deia de Reus que érem l'art de comprar passejant. Actualment El Tomb de Reus és l'art de comprar passejant, i l'art de menjar, de fer una copa, d'anar a la perruqueria, ... sempre passejant.

Els millors professionals

I a més a més, El Tomb de Reus es una associació empresarial, oberta a totes les activitats econòmiques de la zona, amb uns professionals que volen guanyar-se la vida mimant al client de Reus, al del territori i al visitant.

Comproveu-ho!!!

El Tomb de Reus - Qui som 1 El Tomb de Reus - Qui som 2