LA NOSTRA CIUTAT EN FORMA DE TUBULAR

RSS

Considerant el caliu i l'apreci que tenim per la nostra ciutat , hem decidit personalitzar uns pràctics de coll per als menuts i no tant menuts amb diferents motius de la ciutat. Pels més menudets de casa destaquem el tubular de la Mulassa . Fa dos anys ja va tindre molt d'éxit,i aprofitant les festes vinents, considerem idoni presentar-vos el nou model dels Gegants de Reus, personalitzat per part meva i fet amb tot el carinyo del món i per agradar als peques i pares. Finalment , comentar-vos que també disposem del practic del Reus Deportiu, aprofitant l'empenta dels ultims bons resultats de l'equip en els darrers anys . JA SABEU! ENCANTAT DE FER CIUTAT!

LA NOSTRA CIUTAT EN FORMA DE TUBULAR

Considerant el caliu i l'apreci que tenim per la nostra ciutat , hem decidit personalitzar uns pràctics de coll per als menuts i no tant menuts amb diferents motius de la ciutat.
Pels més menudets de casa destaquem el tubular de la Mulassa . Fa dos anys ja va tindre molt d'éxit,i aprofitant les festes vinents, considerem idoni presentar-vos el nou model dels Gegants de Reus, personalitzat per part meva i fet amb tot el carinyo del món i per agradar als peques i pares.
Finalment , comentar-vos que també disposem del practic del Reus Deportiu, aprofitant l'empenta dels ultims bons resultats de l'equip en els darrers anys .
JA SABEU! ENCANTAT DE FER CIUTAT!

RSS Tota l'actualitat